streaming-category

Best Free VPNs August 2017

Premium VPN providers bieden goede services voor gebruikers die veilig willen blijven bij het surfen op het internet of gewoon een VPN willen voor andere doeleinden zoals streaming en meer. Aan de andere kant zijn gratis VPN-diensten ook goed voor mensen die goede beveiliging en privacy nodig hebben en goede diensten van hoge kwaliteit bieden.

Aantal servers
Hoeveel servers biedt een VPN?
No logs policy
Does a VPN service provide a no logs policy?
streaming-category
Functie / Criteria nordvpn logo expresvpn logo cyberghost logo purevpn logo
Aantal servers 1012 servers 1503 servers 800 servers 750 servers
No logs policy
Get NordVPN Get ExpressVPN Get CyberGhost Get ZenMate
swipe for more information Swipe for more

Hoe we de beste gratis VPN's kiezen

De genoemde VPN's leveren goede prestaties, waaronder goede serversnelheden, veel beschikbare serverlocaties en onbeperkte bandbreedte en data. De algehele VPN-dienstkwaliteit is ook belangrijk en ze hebben allemaal sterke versleuteling, goede beveiliging en meer.
Als u zoekt naar "Free VPN" of soortgelijk, lees dan de informatie hieronder over waarom deze VPN-diensten beschouwd worden als de beste diensten in uw land.

  • Biedt goede privacy, beveiliging en sterke versleuteling
  • Snelle servers voor afgeschermde content
  • Gratis proefversie beschikbaar
  • Onbeperkte data, bandbreedte en snelheid
Geweldige snelheid en privacy-opties

Advertentiemededeling:

VPNspecial wil de meest relevante informatie bieden over de VPN-diensten die we beoordelen. De links verwijzen u via ons door naar bepaalde VPN-aanbieders. Door u deze links te geven, kunnen zij deze website gratis beschikbaar houden. De scores zijn allemaal gebaseerd op persoonlijke meningen en kunnen te allen tijden veranderen, afhankelijk van updates van VPN-aanbieders en andere factoren. VPN-prijzen variëren sterk, maar we doen ons best om ze actueel te houden. Echter, het kan voorkomen dat de prijzen verouderd zijn.

review-nordvpn

Gratis VPN #1 - NordVPN

NordVPN biedt geweldige diensten en is de "Redactiekeuze" voor vele redenen - het is een van de top-VPN's op de markt en biedt goede service. NordVPN heeft meer dwan 700 servers, verspreid over de hele wereld, en helpt u bij het gebruiken van alle streamingdiensten en geografisch beperkte websites. Deze VPN-aanbieder houdt geen logboeken bij en biedt verschillende klantenservice-opties en nog meer aan. Het is de beste dienst in uw land!

NordVPN is de beste keuze in uw land!

streaming-category
Free VPN NL plaats
#1
Geldteruggarantie
30
Opzettijd
8 m
Aantal apparaten per licentie
6
Mobiele apps
iOS & Android
Bezoek aanbieder

Gratis VPN #2 - ExpressVPN

ExpressVPN wordt momenteel beschouwd als een van de betere VPN-aanbieders.ExpressVPN is "Redactiekeuze" met een reden: zijn snelle en betrouwbare servers maken het geweldig voor zo'n beetje alle internetactiviteiten. Neem ExpressVPN: een uitstekende keuze!

streaming-category
Free VPN NL plaats
#2
Geldteruggarantie
30
Opzettijd
8 m
Aantal apparaten per licentie
3
Mobiele apps
iOS & Android
Bezoek aanbieder
review-nordvpn
Voordat u gaat, heeft u interesse in:
18 maanden gratis?
JA, graag NEE, laat maar zitten